Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων

Στο κέντρο των δραστηριοτήτων μας είναι η μηχανογράφηση επιχειρήσεων και η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων. Η ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης αφορά όλες τις επιχειρήσεις λιανικού ή χοντρικού εμπορίου. Τις βιομηχανικές, βιοτεχνικές και κατασκευαστικές εταιρίες που αναζητούν λύσεις που αφορούν την οργάνωση και μελλοντική ανάπτυξη τους.

Για 25 και πλέον έτη οι επιχειρήσεις με την επιλογή τους και την εμπιστοσύνη τους κατατάσσουν την Megasoft στη κορυφή!

Λύση για κάθε ανάγκη

Δεκάδες επιχειρήσεις εμπιστεύονται το Pc Garage για τη μηχανογράφηση τους. Οι επιχειρήσεις χρειάζονται λύσεις εξατομικευμένες και προσαρμοσμένες στο μοντέλο λειτουργίας τους ανεξάρτητα με τη δραστηριότητά τους. Μέσα από μία ευρεία γκάμα εξειδικευμένων εφαρμογών της κορυφαίας στον χώρο Megasoft, προσφέρουμε όλα τα εργαλεία που χρειάζεται κάθε σύγχρονη επιχείρηση για την εξέλιξη και την ανάπτυξή της!

Άμεση Υποστήριξη

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο υποστήριξη του πελάτη μετά την αγορά. Το τεχνικό τμήμα του Pc Garage στελεχώνεται από έμπειρους τεχνικούς, που απαντούν άμεσα σε κάθε απορία και εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία της εφαρμογής. Παράλληλα, σε συνεργασία με το τμήμα υποστήριξης της Megasoft καθοδηγούν τις επιχειρήσεις στο να βελτιώνουν συνεχώς τις επιχειρησιακές τους διαδικασίες αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που τους παρέχουν οι εφαρμογές PRISMA Win®.

Εμπορικές εφαρμογές

Η Megasoft με τις εφαρμογές PRISMA Win® καλύπτει πλήρως την εμπορική, καθώς και την οικονομική Διαχείριση των επιχειρήσεων μικρού, μεσαίου, αλλά και μεγαλύτερου μεγέθους, ενώ με τις εξειδικευμένες της εφαρμογές προσφέρει συνολικές λύσεις για όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης καλύπτοντας τις ανάγκες της για μηχανοργάνωση, υπεύθυνα και καινοτομικά.

PRISMA Win® Basic Εμπορική Διαχείριση

Η Megasoft με τις εφαρμογές PRISMA Win® καλύπτει πλήρως την εμπορική, καθώς και την οικονομική Διαχείριση των επιχειρήσεων μικρού, μεσαίου, αλλά και μεγαλύτερου μεγέθους, ενώ με τις εξειδικευμένες της εφαρμογές προσφέρει συνολικές λύσεις για όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης καλύπτοντας τις ανάγκες της για μηχανοργάνωση, υπεύθυνα και καινοτομικά.

Δείτε περισσότερα

PRISMA Win® Maximum Εμπορική Διαχείριση

Ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης κάθε επαγγελματία που δραστηριοποιείται στη σύγχρονη ανταγωνιστική αγορά. Είναι αναπτυγμένη σε τεχνολογία αιχμής που εξασφαλίζει ταχύτητα, ευχρηστία και ασφάλεια δεδομένων στις επιχειρήσεις, διευρύνοντας τους ορίζοντές τους και προσδίδοντάς τους μια νέα προοπτική και δυναμική. Αποτελεί την απόλυτη value for money λύση μηχανογράφησης, αφού προσφέρει μία εξαιρετική σχέση κόστους – απόδοσης, συμβαδίζοντας με τις απαιτήσεις της αγοράς για προσιτές τιμές με τις μέγιστες δυνατότητες.

Δείτε περισσότερα

PRISMA Win® Maximum Plus Εμπορική Διαχείριση

Μία επιλογή… άπειρα πλεονεκτήματα για τους επαγγελματίες που θέλουν να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησής τους, να έχουν πρόσβαση σε εκτεταμένη και λεπτομερή πληροφόρηση με πληθώρα αναφορών και εκτυπώσεων, να έχουν πλήρη εικόνα της επιχείρησής τους ανά πάσα στιγμή, ώστε να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις τη σωστή στιγμή. Όλα αυτά είναι εφικτά μέσα από την εφαρμογή, η οποία παρά τις απεριόριστες δυνατότητές της, διατηρεί την ευχρηστία και την ευελιξία της και προσαρμόζεται στις ξεχωριστές ανάγκες της κάθε επιχείρησης για να αποτελεί διαχρονικά το σημαντικότερο σύμμαχο κάθε επαγγελματία.

Δείτε περισσότερα

PRISMA Win® Διαχείριση Pick & Package

Η έξυπνη αυτή εφαρμογή, σχεδιασμένη για να λειτουργεί και σε οθόνες αφής, αυτοματοποιεί τη διαδικασία συλλογής και συσκευασίας προϊόντων, ενώ προσφέρει απόλυτη ακρίβεια και έλεγχο στις ποσότητες των εμπορευμάτων προς τιμολόγηση. Η εφαρμογή στο τερματικό κάθε συσκευαστηρίου επιστρέφει την πληροφορία που απαιτείται σε πραγματικό χρόνο από το συσκευαστή για την ακριβή ποσότητα, τη συσκευασία και όποια άλλη χρήσιμη πληροφορία είναι απαραίτητη προκειμένου να γίνει ο αυτόματος έλεγχος και στη συνέχεια η σωστή και άμεση εκτέλεση της παραγγελίας του πελάτη από την Εμπορική Διαχείριση.

Δείτε περισσότερα

PRISMA Win® ERP

Το Ολοκληρωμένο Σύστημα Αξιοποίησης Επιχειρησιακών Πόρων, καρπός της πολυετούς εμπειρίας και εφαρμοσμένης τεχνογνωσίας της Megasoft, το οποίο εξασφαλίζει απρόσκοπτη λειτουργιά με τον πιο ασφαλή και σίγουρο τρόπο. Το κορυφαίο αυτό λογισμικό μηχανογράφησης έχει δημιουργηθεί εξ’ αρχής σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία και αξιοποιώντας πλήρως τους επιχειρησιακούς πόρους, καλύπτει συνολικά τις μηχανογραφικές ανάγκες της επιχείρησης.

Δείτε περισσότερα

PRISMA Win® Live

Παραγγελίες, Εισπράξεις, Απογραφές και Τιμολογήσεις συνεχίζουν να εκτελούνται από το smartphone ή το tablet σας, χωρίς να περιορίζονται μόνο εντός επιχείρησης!
Οι εμπορικές εφαρμογές της Megasoft προσφέρουν στις επιχειρήσεις το συνδυασμό της αποκλειστικής διαχείρισης των δεδομένων τους και της δυνατότητας να ανεβάζουν στο cloud τις πληροφορίες εκείνες και μόνο που επιθυμούν να προβάλλουν σε φορητές συσκευές τύπου smartphone και tablet  όταν βρίσκονται εκτός επιχείρησης.

Δείτε περισσότερα

Καλέστε τώρα στο 2551 305011 και ζητήστε μια δωρεάν παρουσίαση στον χώρο σας

Κάθετες Αγορές

Όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες, απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες, για το λόγο αυτό η Megasoft σχεδίασε ξεχωριστά για κάθε έναν από τους παρακάτω κλάδους ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης PRISMA Win® που συμβαδίζει απόλυτα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των επαγγελματιών. Έχουμε επικεντρωθεί στις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών μας και τους υποστηρίζουμε, ώστε να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα και την αποδοτικότητά τους.

Auto – Moto

Το «όχημα» που θα σας δώσει ασύγκριτες επιδόσεις!
Η Megasoft δημιούργησε την εξειδικευμένη οικογένεια εφαρμογών PRISMA Win® AUTO – MOTO για να καλύψει απόλυτα την εμπορική διαχείριση κάθε επαγγελματία που το αντικείμενό του σχετίζεται με τον κλάδο του Auto – Moto.
Η οικογένεια εφαρμογών PRISMA Win® AUTO – MOTO που έχει επιλεγεί από μεγάλες επιχειρήσεις του χώρου, διατίθεται σε τέσσερις ανεξάρτητες εφαρμογές που καλύπτουν το σύνολο των δραστηριοτήτων του κλάδου.

Δείτε περισσότερα

Διαχείριση Σκαφών

Το εξειδικευμένο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης PRISMA Win® Διαχείριση Σκαφών καλύπτει απόλυτα τους επαγγελματίες που το αντικείμενό τους σχετίζεται με το χώρο των Σκαφών. Από την πώληση και το service των σκαφών έως την πλήρη οργάνωση και παρακολούθηση των δραστηριοτήτων της επιχείρησής σας, το PRISMA Win® θα αποτελέσει τον «αξιόπλοο» συνεργάτη σας και την ιδανική επιλογή για τη μηχανογράφηση της επιχείρησής σας!

Δείτε περισσότερα

Υγρά Καύσιμα

Το πρωτοποριακό και εξειδικευμένο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης, ειδικά σχεδιασμένο να παρακολουθεί πλήρως τις δραστηριότητες των πρατηρίων υγρών καυσίμων. Ενημερωμένο με όλες τις ρυθμίσεις που προέκυψαν από την εφαρμογή της εξομοίωσης των συντελεστών Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) για το πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, προσφέρει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις και στους επιτηδευματίες που εμπορεύονται πετρέλαιο θέρμανσης και πετρελαιοειδή, να λειτουργούν σύννομα με τις διαδικασίες του συστήματος διαχείρισης πετρελαίου θέρμανσης ΗΦΑΙΣΤΟΣ.

Δείτε περισσότερα

XVAN Oil

H πρωτοποριακή λύση φορητής τιμολόγησης της Megasoft αποκλειστικά για το χώρο των Υγρών Καυσίμων! Καλύπτει απόλυτα τη σύνδεση φορητής τιμολόγησης επί αυτοκινήτου που αφορά τη διακίνηση και πώληση του πετρελαίου θέρμανσης (Σύστημα ΗΦΑΙΣΤΟΣ)
• Καταχώρηση νέων πελατών
• Έκδοση συγκεντρωτικών δελτίων (φόρτωση – επιστροφές)

Δείτε περισσότερα

Διαχείριση Κομμωτηρίου

Η εξειδικευμένη εφαρμογή μηχανογράφησης PRISMA Win® Διαχείριση Κομμωτηρίου καλύπτει απόλυτα τα σύγχρονα κομμωτήρια, προσφέρει όλη την οργάνωση και τον έλεγχο που χρειάζονται, ενώ αφήνει στον κομμωτή όλο το χρόνο για δημιουργία.
Η εφαρμογή αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης για την παρακολούθηση των πελατών, των προμηθευτών, του προσωπικού, των συνεργατών & τη διαχείριση της αποθήκης και των παραγγελιών, καθώς και την έκδοση παραστατικών, προσφέροντας την οργάνωση και τον πλήρη έλεγχο στον επαγγελματία, δίνοντάς του την πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο μέσα από ένα μεγάλο αριθμό αναφορών και εκτυπώσεων.

Δείτε περισσότερα

Διαχείριση Κέντρου Αισθητικής

Το εξειδικευμένο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης PRISMA Win καλύπτει απόλυτα τα σύγχρονα κέντρα αισθητικής, προσφέροντας οργάνωση και έλεγχο, ενώ αφήνει στον αισθητικό όλο το χρόνο για δημιουργία.
Μέσα από το πρόγραμμα μηχανογράφησης, η παρακολούθηση των πελατών, των προμηθευτών, του προσωπικού, των συνεργατών & η διαχείριση αποθήκης γίνεται μία απλή και ευχάριστη υπόθεση, ενώ οι παραγγελίες και η έκδοση παραστατικών αγορών και πωλήσεων εκτελούνται με ταχύτητα και ακρίβεια προσφέροντας, παράλληλα, πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο μέσα από ένα μεγάλο αριθμό αναφορών και εκτυπώσεων.

Δείτε περισσότερα

Διαχείριση Κάβας

Εξειδικευμένη εφαρμογή μηχανογράφησης που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες της Κάβας και του Πρατηρίου Ποτών.
Η εφαρμογή υποστηρίζει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης, 0,20 ευρώ ανά λίτρο, που επιβλήθηκε στο εγχώριο παραγόμενο κρασί, με το άρθρο 13 του Ν.4346/2015 (ΦΕΚ 152/20-11-2015) και την τροποποίηση των άρθρων 90 και 92 του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα (Ν.2960/2001). Επιπλέον, καλύπτει τη φορολογική υποχρέωση των οινοπαραγωγών που παράγουν ετησίως μέχρι 100.000 λίτρα κρασιού, για υποβολή δήλωσης ΕΦΚ στο αρμόδιο τελωνείο και της καταβολής των αναλογούντων φορολογικών και λοιπών επιβαρύνσεων με την ολοκλήρωση της παραγωγής του προϊόντος τους.

Δείτε περισσότερα

Εθνικές Μεταφορές

Η εφαρμογή PRISMA Win® Εθνικές Μεταφορές είναι μια εξειδικευμένη εφαρμογή, που ενσωματώνει την πολύχρονη εμπειρία της Megasoft στη μηχανογράφηση επιχειρήσεων μεταφορών και φυσικά διαθέτει όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα των εφαρμογών PRISMA Win. Η εφαρμογή αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης το οποίο καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες των εταιρειών Εθνικών Μεταφορών, Πρακτορείων, Διαμεταφορών και Διανομών Εμπορευμάτων εξασφαλίζοντας τους ταχύτητα, ευχρηστία και ασφάλεια δεδομένων.

Δείτε περισσότερα

Απόσυρση Software

Θέλετε να αλλάξετε τη παλιά σας εφαρμογή;
Η Megasoft σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να αποσύρετε την παλιά σας εφαρμογή και να αποκτήσετε τις εφαρμογές PRISMA Win σε ειδική τιμή απόσυρσης!

Απόσυρση τώρα! Γιατί;

 • 25 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή επιχειρησιακού λογισμικού
 • Σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας
 • Προσαρμογή της επιχείρησης στα σύγχρονα δεδομένα
 • Μεγάλος αριθμός εξειδικευμένων εφαρμογών για κάθε επιχειρησιακή ανάγκη
 • Απρόσκοπτη και άμεση μετάβαση στη νέα εφαρμογή
 • Αυτόματη μεταφορά αρχείων και υπολοίπων
 • Οικονομικά συμβόλαια συντήρησης
 • Συχνές αναβαθμίσεις
 • Έγκαιρη διάθεση λογιστικών και φορολογικών αλλαγών
 • Αξιόπιστη υποστήριξη (τηλεφωνική & online) από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη
 • Λογιστικές πληροφορίες
 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες
 • Εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών σε κάθε πόλη της Ελλάδας και της Κύπρου

και πολλά ακόμα οφέλη που απολαμβάνουν οι κάτοχοι των εφαρμογών PRISMA Win!

Created By Pc Garage© 2017